om mig hudvård massage priser kontakt bilder  
           
ekologisk hudvård

Jag använder eko, vego och rättvisemärkta produkter från Esse organic skincare i mina behandlingar. Ansiktsmassage ingår i samtliga behandlingar.

Esse ansiktsbehandling basic, 45 min 450kr
En antioxidantisk behandling som ger din hy en frisk lyster. Rengöring, peeling, mask samt en vårdande och återfuktande creme gör att din hy får en välbehövlig boost.

Esse ansiktsbehandling, 60 min 550kr
Njut av en behandling efter din hudtyp där det ingår rengöring, peeling, mask en skön avslappnande ansiktsmassage och därefter ett serum samt en vårdande och en återfuktande creme.

Omega ansiktsbehandling, 60 min 600kr
En behandling som skyddar mot den yttre miljöns påverkan och balanserar hudens fukt och elasticitet. Efter rengöring, peeling, aniktsmassage och mask läggs en Omega moisturiser vilken ger näring åt huden och som innehåller bl a Rooibos, Marulaolja, Frankincense och Inulin som är höga på antioxidanter, reparerar solskador, anti aging, stimulerar celltillväxt, ökar hudens släthet och är antibaktriell.

Anti aging galvanic behandling, 75 min 750kr,
tre behandlingar 1900kr

En unik behandling med Hyaluronsyra som hjälper till att fördröja synliga ålderstecken. Stimulerar cellförnyelsen och fräschar upp hudytan, förbättrar hudtonen och elasticiteten. I behandlingen ingår rengöring, peeling, Jontofores- Negativ galvanisk behandling och därefter serum, repair oil och en fuktgivande creme.

Boka tid